Hvad man skal og ikke skal gore i en online dating profil
Bedstes-ting

Hvad man skal og ikke skal gøre i en online dating profil

June 23, 2016

For nylig er der mange individer i mit skilsmisse program, der venter tålmodigt på at møde deres drømmemand eller -kvinde, men det sker bare ikke. Er det lige sådan for dig?

Sandheden er, at der er et par få enkle ting du skal gøre for at tiltrække den eneste ene, og dette starter med at vide hvad du vil, skrive en god profil, forbedrede dig på dating, planlægge en strategi for at få det til at ske, og derefter tage de nødvendige skridt.

Vi bør lægge samme indsats og strategi i dating, som vi gør i vores karriere. Synes du ikke at det er mærkeligt, at for at finde det ideelle job, gør vi os ofte store anstrengelser. Startende med uddannelse, kvalifikationer og certificeringer vi afslutter, og målsætninger og derefter den konsekvente handling vi tager for at få det til at ske. Mange stopper ikke før de får hvad de vil have og er villige til at flytte tusindvis af kilometer væk hjemmefra. Alligevel, for vores ideelle partner, lægger vi ofte ikke nogen indsats i det og håber bare at vi en dag støder ind i drømmemanden eller -kvinden. Eller giver op ved første hurdle. Og efter en dårlig oplevelse giver vi op ved første forhindring. Det ville være vanvittigt at tiltrække jobbet, bilen, huset, ferien, familien du gerne vil have ved bare at ønske og vente, så hvorfor gør vi det med forhold?

Vi fortjener alle at være i et kærligt, lidenskabeligt og givende forhold.

online dating profilOnline dating er et område jeg ser mange kæmpe med. Vidste du, at i dag har 1 ud af 6 ægteskaber mødt hinanden online og at 1 ud af 3 par nu finder kærlighed på internettet. I denne tempofyldte sociale medier-afhængige verden vi lever i, er vi nu afhængige af internettet til så mange ting, så det synes logisk at bruge det i vores søgen efter vores ideelle match.

Den vigtigste del af online dating er at få din profil lavet rigtig. Hvis du får lavet den forkert, vil du blive overset eller værre, forfulgt af underlige mennesker. Her er en liste over hvad du skal og ikke skal i din online profil.

Hvad man skal og ikke skal i sin online dating profil

Skal – Bruge mindst 80% på at beskrive dig selv. Ikke hvad du søger efter i en partner, eller ikke søger efter, folk ønsker at læse om dig for at beslutte om de ønsker at date dig eller ej.

Skal – Sørg for at du er sikker – Giv aldrig nogen personlige oplysninger og kontaktoplysninger i din profil, hold dig på den sikre side.

Skal – Beskriv sociale hobbyer: Folk er nødt til at forestille sig hvordan de kan passe ind i dit liv, så ved at beskrive dig selv som en internet surfer, ivrig læser, kan måske få dem til at føle at de ikke vil være i stand til at deltage eller se dig. Hvis du elsker at læse og bøger er en stor del af dit liv, så overvej at skrive noget i retning af ”jeg elsker at læse om x og diskutere det, gennemgå det og dele synspunkter om …” osv. Det er tilrådeligt at skrive om aktiviteter hvor andre kan deltage sammen med dig.

Skal – Udvis passion. Folk er tiltrukket af passionerede mennesker, sandheden er, at det ofte ikke har nogen betydning hvad du brænder for, hvis du viser i din profil og når du dater, at du brænder for noget, er det indtagende og fængslende.

Skal – Vær positiv. Undgå negative kommentarer og vær altid positiv omkring dig selv. Dette er din chance for at lokke læseren til at sige ja til at begynde at chatte med dig, så hvorfor skulle du ikke ønske at de læser noget andet end positivt.

Skal – Få dem til at smile. Hovedformålet med din online profil bør være at få nogen til at smile eller le, det er en fantastisk måde at bryde isen og kan give jeres samtale en god start. Vis at du har sans for humor og at du ikke tager dig selv eller dit liv så alvorligt. Dette er absolut en glimrende måde at tiltrække flere potentielle dates.

Skal – Redegør og giv eksempler. Mange profiler siger at de elsker at rejse, men giver ikke nogen forklaring. Brug dette som en lejlighed til at fortælle mere om dig, for eksempel, fortøl hvilken slags rejser du kan lide, byferier, badeferier, adventure trekking, skriv din favorit tur og hvorfor. Jo flere detaljer du giver jo mere trækker du læseren ind, i modsætning til at skrive en lang et-ords liste over hvad du kan lide.

Skal – Giv dig god tid til at skrive den. Tag dig tid til at redigere og omskrive din profil, indtil du er tilfreds med den. En online profil er dit dating CV. Hvis du ansøgte om et nyt arbejde, ville du tage dig tid til at sikre at det var godt nok. Du kan også få en ekspert til at gennemse den og derefter foretage ændringer hvor du indarbejder deres forslag, så sørg for at give dig tid til at perfektionere din profil eller få noget hjælp.

Skal – Spørg venner. Sommetider kender vores venner os bedre end os selv. Få dine venner til at hjælpe dig med at skrive en god profil og tjekke at den repræsenterer hvem du virkelig er.

Skal ikke – Bruge sms sprog, have stave- eller grammatikfejl. Mange mennesker finder dårlig grammatik, stavefejl afskrækkende. Tro mig, jeg ved hvor let det er at lave almindelige fejl, så genlæs den eller få den tjekket.

Skal ikke – angive det indlysende eller bruge klicheer – for eksempel ”Jeg leder efter en venligsindet mand/kvinde” Tænk, hvem ønsker ikke at møde en venligsindet person, specielt på en online dating side! Undgå ligeledes klicheer som ”Jeg kan lide at gå langs stranden…” ”Jeg kan lide romantiske middage” Det er for meget af en kliche, alle siger det.

Skal ikke – Være uærlig. Løgn føre ikke til noget i livet, specielt ikke i dating verdenen. Ærlighed er altid den bedste politik, dette gælder for din profil og detaljer du giver når du er på en date.

Skal ikke – Skrive hele din livshistorie. Du ville ikke fortælle hele din livshistorie når du introducerer dig selv på en date (i det mindste håber jeg at du ikke ville) ligeledes kan en kronologisk eller lang profil om dig, afskrække din potentielle partner. Hold det kort, interessant og sødt.

Profil billede

Ideelt set har du brug for 3 eller 4 gode billeder. Dating eksperter og online dating agenturer siger alle, at dit billede er den vigtigste del af din profil, så du bør bestemt sikre dig, at de viser dig fra din bedste side.

Her er hvad dit profil billede skal indeholde

Smil – at le med din mund halvt åben eller en surmulende trutmund er ikke attraktivt.

Vær i fokus – vælg ikke et billede med andre mennesker, biler, kæledyr, dine børn eller lignende.

Ingen selfie! Billeder du tager af dig selv er en katastrofe – de skriger tarvelig – undgå dette for enhver pris.

Sørg for at du har et billede, mange mennesker vil nægte at chatte med dig uden et billede

Sørg for at dit billede er nutidigt og viser det virkelige dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *