Forforelse af en gift mand
Bedstes-ting

Forførelse af en gift mand

September 15, 2016

Hvad er det ved en gift mand der er så uimodståeligt?

Der må være noget, for så mange kvinder falder for det. Alene i denne uge er jeg stødt på to kvinder, der er gledet ind i fælden af fatal tiltrækning til en gift mand. Det er et farligt område, og jeg anbefaler ikke at nogen går den vej. Jeg taler fra erfaring, jeg har investeret en del af mit liv i et forhold til en gift mand. Jeg skriver ikke om dette emne for at belære eller være fordømmende eller endog for at tale fra min talerstol om ting jeg ved, som du ikke gør. Min hensigt er at afsløre de kringlede taktikker, som mænd, selv om det er utilsigtet, bruger, og naiviteten af kvinder, der tillader disse forhold at blomstre.

Hvad er det ved kvinder, der gør dem modtagelige for charmen og tiltrækningen af en utilgængelig mand?

Den utilgængelige mand er meget attraktiv for kvinder, der ikke ønsker at blive kontrolleret af en mand. Han kan give sporadisk opmærksomhed, sex, som regel med jævne mellemrum, bestemt rådgivning, selv når du ikke beder om det, og gaver. Du behøver ikke at bo sammen med ham, hvilket betyder ingen snorken, gøre rent efter ham, og normalt frihed til at komme og gå som du vil. Ulemperne inkluderer begrænset spontanitet, manglende rådighed i weekender og ferier og aldrig at være hans første prioritet.

Dette betyder ikke at mænd aldrig falder for gifte kvinder. Jeg er sikker på at statistikkerne vil støtte, at næsten lige så mange enlige mænd falder for gifte kvinder, men dynamikken mellem dem er anderledes end mellem enlige kvinder og gifte mænd. Naturligvis har jeg mere erfaring med den gifte mand syndromet.

 • Kvinder er generelt vant til at være næstbedst.
 • Hvad jeg mener med det er, at kvinder vælger at lade sig nøje med mindre end
 • hvad de vil have. Okay, jeg forventer forargelse fra de fleste af jer, der

læser dette, men vær sød at høre på mig. I dette land har mændene magten. Se dig omkring, hvor mange kvindelige præsidenter har vi? Hvor mange i senatet, kongressen, ledere af en af de 500 største virksomheder i US? Hvor mange kvinder tjener lige så meget som mænd gør? Tænk på undervisning og sygepleje, to erhverv primært besat af kvinder, hvor mange procent mænd er i faget, og hvor stor en del af dem har ansvaret? Hvor mange mænd vælger at blive hjemme med børnene mens deres koner arbejder og forsørger familien? Du kan se ideen. Indrømmet, der er mange flere kvinder i en magtposition indenfor medicin, retsvæsnet, iværksættere, ejendomsmarkedet, finansiering, forretning end nogensinde før, men hvis du skal være ærlig, er det stadig en mandeverden. Det er okay.

Vi kan leve med den kendsgerning at mænd styrer verden, fordi kvinder styrer forhold.

Kvinder, I er virkelig ansvarlige for forhold, selvom I ikke ved det. I skal bare hæve niveauet lidt for hvad I forventer fra jeres forhold. Hvad jeg mener med at kvinder lader sig nøje er, at de beder ikke om noget. Lad mig give dig et eksempel. En af mine kvindelige venner arbejder for et stort firma; hun bruger sin egen computer og betaler for sin egen internetadgang, selv om majoriteten af hendes computer brug er til hendes arbejdsaktiviteter. Hun har bedt de mænd der er ledere af firmaet, at få godtgjort udgifterne til hendes computer og internetadgang, og det er blevet nægtet. Først var hun tilbøjelig til at acceptere dette, indtil hun indså: Hvor mange mænd, som bruger en computer til deres arbejde, bruger deres egen computer endsige betaler for deres adgang til internettet? Mænd forventer at blive forsynet med de værktøjer de har brug for, for at udføre deres arbejde, kvinder bruger deres egne værktøjer og accepterer det når de bliver nægtet godtgørelse. Hvor stammer denne vilje til at blive udnyttet fra? Jeg tror det stammer fra da kvinder først begyndte at invadere arbejdspladsen. Kvinder blev ikke mødt med åbne arme da de først ankom på arbejdspladsen. For at blive accepteret, arbejdede de dobbelt så hårdt, længere arbejdstid, tolerede misbrug på mange måder, som en mand aldrig ville, og var ivrige efter at behage, søgte godkendelse og accept ved at over reagere. (Faktisk blev kvinder budt velkommen på arbejdspladserne under anden verdenskrig, men kun fordi mændene ikke var tilgængelige. Da mændene vendte tilbage, blev det forventet af kvinderne at de gik tilbage til hjemmet, hvor de hørte til).

Megen af kvinders accept af andenklasses behandling er der egen skyld, fordi de ikke engang spørger efter det, for at være anderledes.

Okay, jeg er lidt uden for emnet om gifte mænd, men lad mig følge dette igennem til forbindelsen. Lad os se på hustruen. Den største del af hustruer, arbejder disse dage, det er også primært dem der tager sig af børnepasningen, og de fleste af dem tager sig af husarbejdet og tøjvask og madlavning så vel som indkøb. Det bliver også forventet af deres mænd, at de sexede og parat til et hurtigt ”put” så snart han smider bukserne. Kvinder gør alt dette, fordi de sætter disse standarder op for dem selv. De forventer stadig at de er nødt til at gøre mere, og gøre det bedre, fordi de er kvinder. Så hvor skærer en kvinde ned? For det meste er det i at være opmærksom på deres mands primære behov. En mand har brug for sex, og de fleste gifte mænd vil fortælle at mængden af sex de får, daler efter at de er blevet gift og især efter at de får børn. Endvidere nedsættes mængden af den tid, som en kvinde har til at nære, acceptere, godkende og give opmærksomhed til sin mand, proportionalt med tilføjelsen af børn, job ansvar og et større hus.

Så dette fører os til situationen for den gifte mand.

Hvem er den gifte mand? Først og fremmest er han en mand. Mænd er resultatorienterede. Mænd har en masse testosteron. De er ikke gode til at dechifrere hvad kvinder vil have, specielt deres egen, en gift mand var vant til at bestemme over sit eget liv. Han kom og gik som det passede ham; han så eller spillede baseball når han ville. Han levede sin egen livsstil. Han kunne have sin kvinde med sig når han ville, og hun gav ham al sin opmærksomhed. Nu er han gift, med et par børn, et realkreditlån, et arbejde han har fordi det er det der betaler bedst, ikke fordi han elsker det så meget og en kone der plejede udelukkende at tage sig af ham, som nu skal dele sin tid mellem ham, børnene, huset og normalt også hendes job. Der var en reklame på TV for ikke så længe siden, der viste en mand der tænkte på hans playboy single dage og hvor sexet han var dengang, med et barn i en klapvogn. Han leger med sit barn og køber ind i supermarkedet og en kvinde taler med sin veninde, der siger at han ikke engang ved hvor meget mere attraktiv han er nu, end han var da han var en playboy.

Mænd er temmelig ubevidste om, hvad der gør dem attraktive.

Ifølge de fleste kvinder er det ikke deres udseende der gør dem

attraktive, det er hvem de er og hvad de frembringer i verden. Så denne gifte mand går på arbejde og kommer hjem og går på arbejde igen dagen efter. På arbejdet er der denne kvinde. Hun er enlig, attraktiv, intelligent, dygtig, taler hans sprog og er en der har tid til at give ham opmærksomhed. Det starter som en uskyldig flirt. Hvad der går gennem denne mands tanker er noget i retning af ”Lad os se om jeg stadig har det!” så han starter med at flirte, bare for at se hvad der sker. Ingen overraskelse at hun reagerer på flirten, ved at flirte tilbage.

 • Dette er begyndelsen på affæren.
 • I tankerne er han smigret, det er sjovt, og spændende og bare en
 • ligge smule frækt. Hvad kunne være mere harmløst? Jeg er gift. Jeg er
 • sikker. Jeg kan bare have lidt sjov med dette.

Så han tænker at han kan bare eksperimentere lidt. Lad os se hvor charmerende og kreativ jeg kan være. Lad os se om jeg kan få denne kvinde til at falde for mig. I hans tanker er det ikke at være utro. Han har ikke gjort noget galt. I begyndelsen, fortæller han endda sin kone om denne kvinde. Han fortæller hvor intelligent hun er, eller om en eller anden gerning, normalt hvad der fik ham til at lægge mærke til hende i første omgang. Hustruer går normalt glip af de første spor. Tanken om effekten af hans harmløse flirten på den enlige kvinde, når ikke engang ind i hans bevidsthed. Så den harmløse flirt fortsætter. Det får den gifte mand til at føle sig godt tilpas. Han er mere glad derhjemme og alt ser ud til at gå fint. Han fortæller kvinden at hans kone ikke forstår ham, hun har ikke tid til ham, eller hun bare er grusom mod ham og den anden kvinde bliver hans fortrolige og begynder at tro, at han virkelig ikke har noget valg i så henseende. Han har brug for hende, fordi hans kone er så…hvad nu.

Han har nu både en kone og familie og en kvinde ved siden af.

Forstå at denne proces kan tage adskillige år og adskillige forskellige kvinder før der rent faktisk sker noget i retning af en

affære. Efter flere år med at leve et separat liv fra sin kone, mens de bor under samme tag, er en gift mand klar til en reel affære. Realiteten er, at en affære vil forekomme, hvad enten det er en følelsesmæssig eller fysisk affære eller selv en cyber affære. Uanset hvilken vej det går, det der sker tager noget fra ægteskabet.

Sandheden om den kvinde der bliver involveret med en gift mand er, at hun er på udkig efter opmærksomhed og hengivenhed.

Højst sandsynligt er hun ikke på udkig efter en gift mand, som hun pønser på at have en affære med. Der er nogle få aggressive kvinder derude der gør netop det, men majoriteten af affærer starter ud naivt. Hun er sandsynligvis blevet såret i et tidligere forhold. Hun ved måske eller måske ikke, at manden er gift. Hvad der sker først er, at hun erkender at han giver hende opmærksomhed. Måske lytter han bare til hende. Det er måske blot et øjeblik hvor deres øjne mødes og en forbindelse er etableret. De arbejder måske sammen om et projekt og en af dem skiller sig ud på en eller anden måde. Hvad der oprindeligt sker, er sandsynligvis kemi. Hvad der derefter sker varierer derimod, men som regel følger det dette mønster.

Når kvinden finder ud af at han er gift, vil hun gøre det klart, at hun ikke har forhold til gifte mænd.

Det er et signal til manden om, at gå i erobrings tilstand.

Han vil forfølge hende, muligvis i årevis, fordi han nyder jagten. Hun vil fortsætte med at afvise hans tilnærmelser så længe hun kan holde det ud, eller indtil han fanger hende i et svagt og sårbart øjeblik. Hvis hun har et godt forhold i sit liv, er der chance for at hun kan holde ud længere end ham, men hvis hun er enlig, til rådighed, eller gift og ulykkelig, vil hun til sidst bukke under. Hvorfor? Fordi manden er så charmerende, han er vidunderlig, han er prinsen på den hvide hest, han er en helt, han er denne vidunderlige dedikerede familiemand, som er vidunderlig med sine børn og som giver sin kone opmærksomhed. Så kvinden spørger sig selv, hvad laver hun?

 • Hun fortsætter med at sige nej, og jo mere hun siger nej, desto mere aggressiv og charmerende og opmærksom bliver han. Dette er den ultimative mandlige udfordring, at vinde en kvinde der siger nej, selvom han ved hun er virkelig tiltrukket af ham.
 • En gift mand vil arbejde hårdere end nogen enhver enlig mand for at få en
 • kvinde til at forelske sig i ham.
 • Han vil være mere charmerende, kærlig, opmærksom og vidunderlig end en

kvinde kan forestille sig, at nogen mand kan være. Så det næste der sker er, at denne kvinde, der endelig overgiver sig til sine følelser for denne mand, beder ham om at forlade hans kone for hende. Hans svar vil næsten uundgåeligt altid være et ud af to, men jeg er gift og jeg vil aldrig forlade min kone eller ja, jeg vil forlade min kone, men ikke endnu (hun er ikke klar, mine børn er for små, jeg har ikke råd endnu, min mor vil ikke godkende det osv.) i første omgang vil kvinden reagere med vrede. ”Hvis du elsker din kone, hvad laver du så med mig?” Dette er det sidste slag, der endelig overvinder kvinden, han er forpligtet til sin kone, og kvinden køber hans ærefulde hengivenhed til sin kone og tænker, hvis bare jeg kunne have en mand, der elsker mig på den måde.

Det er på dette tidspunkt i affæren, at kvindens endelige beslutning kan forekomme.

Forforelse af en giftEnten afslutter hun forholdet og går hjem og plejer sig knuste hjerte,mens hun spekulerer over hvordan han kunne være så vidunderlig og så uhæderlig på samme tid, eller hun vil fortsætte affæren og nøjes med at være den anden kvinde i hans liv. Uanset hvad, er kvinden såret. Manden vil gå tilbage til sin kone, der enten var helt uvidende om det romantiske drama, eller som også vælger at affinde sig med at leve i fornægtelse af hans utroskab. Så fortsætter livet.

Den anden kvinde spiller en væsentlig rolle i opretholdelsen af denne mands ægteskab. Hun gør det tåleligt for ham at forblive i en utålelig situation. Hun gør det muligt for ham at forblive i et ægteskab der ikke tilfredsstiller ham. Ægteskabssituationen kan rangere fra kedsomhed til  direkte foragt, men en mand vil ikke forlade sit ægteskab indtil hans kone har afvist ham, enten bevidst eller ubevidst. Hun gør det muligt for ham at benægte at der mangler noget i hans forhold til hans kone. Derfor vinder konen altid, hvis du kan kalde det at vinde at blive i et forhold med en utro mand.

Formålet med overhovedet at diskutere alt dette er at understrege, at kvinder lader sig nøje, og mænd vil være utro, fordi de kan. Så kvinder, hvis du vil have din mand til at være trofast, skal du være opmærksom og aldrig lade dig nøje med mindre end det du ønsker, uanset hvad det koster.

Essensen af ægteskabet er engagement. Hvorfor blive gift, hvis du ikke er villig til at forpligte dig til udelukkende at elske en person? Som jeg ser det, behøver du ikke blive gift for at være sammen, så hvorfor gøre det hvis du ikke mener det? Jeg var gift i 23 år og gik stærkt ind for ideen om at en vielsesattest skal fornyes, svarende til hvordan man fornyer sit kørekort. Pointen med det er, at mindst hver 3. eller 4. år skulle folk der er gift med hinanden, tage et kig på, om de stadig ønskede at være sammen med deres ægtefælle. Hvis folk var ærlige omkring deres følelser, ville det helt sikker tage en luns af 50% skilsmisseraten.

For at være mere seriøs, jeg kan virkelig ikke se nogen mening i at blive gift, med mindre du gifter dig med en person som du har en seksuel kemi med, som du elsker fuldstændigt, som du har fuld tillid til, og som du hellere vil være sammen med end nogen anden, der også har de samme følelser for dig. Denne følelse af total tillid er meget sjælden og det er også godt hvis I har fælles værdier og mål i livet. Hvis og når du finder nogen der opfylder alle de ovenstående standarder, kan du sandsynligvis ikke forestille dig at være sammen med nogen anden. Det spirituelle bånd kan være så stærkt og så kraftigt, at det ville være uden for mulighedernes grænse at bryde det.

Det er umuligt nogensinde at have den slags tillid, hvis du  går ind i et forhold der opstod ved at nogen var utro.

Så hvad sker der for at ødelægge dette oprindelige bånd? Er det kvindens opgave at give appetit til nydelse og retningen af forholdet. Dette fritager ikke mændene for ethvert ansvar, for det er deres opgave at overgive sig til deres kvindes magt og levere resultater for hende, baseret på hvad hun beder om. Så i et forhold der fungerer, skal kvinden fortsætte med at hæve standarden for hendes mand og tro på ham. Hvad betyder det? At hun vil have et større hus,en dyrere bil, flere børn? Ikke nødvendigvis, selv om disse ting kan være en del af helet. Hvad det betyder er, at hun hæver standarderne for opmærksomhed, selv når tilværelsen er travl. Det betyder, at de tager sig tid til sex, selv når de ikke har tid. Det betyder, at hver af dem forbliver sårbar overfor hinanden, selv når han/hun har gjort noget, der gør dem forlegne, eller som er forkert.

 • I mit ægteskab, gjorde jeg det helt forkert. Jeg tvivlede på hans evne til at levere,
 • troede at jeg kunne gøre alting bedre end ham, og mistede min evne
 • til at tro på ham. Da det skete, stoppede han med at levere for mig, og vi kom ind i en nedadgående spiral af total mistillid til hinanden, og
 • manglende vilje til at være sårbare. Jeg blev ved med at nøjes med mindre end hvad jeg bad om, og han vedblev med kun at levere, hvad jeg troede han kunne levere. Jeg vidste bare ikke bedre.
 • Det er et skrøbeligt bånd der skal beskyttes, og så vidt jeg kan se, hvad der vil beskytte kærlighedsbåndet, er en kvinde der udtrykker sin

appetit, der beder om mere end manden tror han kan levere og derefter endnu mere afgørende er, at hun bifalder ham og tror på ham indtil han leverer det. Det mest markante element i at opretholde et kærlighedsforhold der fungerer er, at begge parter må være opmærksomme på hinanden og hvad der sker i forholdet. At tvivle eller nøjes med mindre end hvad hun ønsker, er begyndelsen på ødelæggelsen af den hårfine balance mellem mand/kvinde forholdet. I denne model af forhold, bliver mænd og kvinder betragtet som forskellige enheder med forskellige behov. Den er afhængig af at bruge sex som metafor for forholdet, symboliserer mænd som leverandører og kvinder som modtagere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *